Prijzen
873A1997-01-2.jpg

Portretten

met een zwarte of witte achtergrond. Ik kies dan de 4 mooiste uit en deze bewerk ik. Deze ontvang je in hoge resolutie digitaal van mij.

De shoot duurt ongeveer 30/45 minuten

Als je een mooi album of een mooie print voor aan de muur wilt kan ik deze natuurlijk voor je maken. Mocht je meer willen weten over de prijzen en mogelijkheden neem dan contact op.

v.a. €125,-

873A0147-01.jpg

Zwangerschap studio

met een zwarte of witte achtergrond. Ik kies dan de 8 mooiste uit en deze bewerk ik. Deze ontvang je in hoge resolutie digitaal van mij.

De shoot duurt ongeveer 30/45 minuten

€150,-

familie fotografie

Familie Buiten

De familie shoot kan op een buitenlocatie naar keuze (bijv. bos of strand), maar kan ook bij jullie thuis. Bijvoorbeeld hoe je dagelijks met je geen bent; aan de ontbijttafel, boekje lezen, spelletjes spelen.

Ik maak rond de 30-50 foto's waarvan je zelf vanuit de onlinegalery 20 foto's mag uitkiezen (deze krijg je in hoge resolutie).

Als je een mooi album of een mooie print voor aan de muur wilt kan ik deze natuurlijk voor je maken. Mocht je meer willen weten over de prijzen en mogelijkheden neem dan contact op

€195,-

873A9776-02jpg.jpg

Just like a painting

Boek een uniek portret in de stijl van een schilderij van de oude meesters.

Dit is een waar kunstwerk voor aan de muur.

 

Voor meer informatie neem gerust contact op.

v.a. €150,-

873A8831.jpg

Familie Studio

met een zwarte of witte achtergrond. Ik kies dan de 4 mooiste uit en deze bewerk ik. Deze ontvang je in hoge resolutie digitaal van mij.

De shoot duurt ongeveer 30/45 minuten

Als je een mooi album of een mooie print voor aan de muur wilt kan ik deze natuurlijk voor je maken. Mocht je meer willen weten over de prijzen en mogelijkheden neem dan contact op.

  • 4 bewerkte foto's in High Res.

  • max 5 personen

€125,-

873A2729 E&E.jpg

Zwangerschap buiten

Ik maak de foto's op een buitenlocatie naar keuze (bijv. bos of strand) of thuis (*).

Ik maak rond de 30-50 foto's waarvan je zelf vanuit de galerij 20 foto's mag uitkiezen (deze krijg je in hoge resolutie).

Als je een mooi album of een mooie print voor aan de muur wilt kan ik deze natuurlijk voor je maken. Mocht je meer willen weten over de prijzen en mogelijkheden neem dan contact op. 

€195,-

873A2908 B.jpg

Zakelijk/ Linkedin

met een zwarte/ witte achtergrond. Ik kies dan de 4 mooiste uit en deze bewerk ik. Deze ontvang je in hoge resolutie digitaal van mij.

De shoot duurt ongeveer 30/45 minuten

€125,-

873A6777-01.jpg

New Born & Baby

Mijn fotografie stijl is heel puur en simpel. Jouw kindje op een zwarte en/of witte achtergrond. Geen tierelantijntjes maar gewoon echt zoals je baby is. Het liefste met mooie gezichtsuitdrukkingen die alleen je kindje op dat moment zal hebben. Ik maak foto's vanaf kindjes van 10 dagen oud tot 3 maanden. Bij baby's van 3 maanden zullen er (waarschijnlijk) meer wakkere foto's zijn. Maar dit is ook heel mooi om vast te leggen. 

Ik maak rond de 30-50 foto's waarvan je zelf 20 foto's uit de onlinegalery mag uitkiezen (deze krijg je in hoge resolutie).

Als je een mooi album of een mooie print voor aan de muur wilt kan ik deze natuurlijk voor je maken. Mocht je meer willen weten over de prijzen en mogelijkheden neem dan contact op.

€195,-

873A9713.jpg

zakelijk op locatie

Een zakelijk shoot op locatie. Van portetten van het personeel tot aan het bedrijf en ambacht in beeld brengen.

Voor meer informatie vraag voor een offerte op maat.

Op aanvraag

*Regio Den Haag, Voor buiten regio Den Haag neem contact met mij op

Kinderfotograaf, familiefotograaf, familiefotografie, zwangerschapsfotografie, zakelijk fotografie, portretfotograaf, like a painting portretten, fine art fotografie